Столичні рятувальники отримали нові сучасні пожежні автомобілі (ФОТО)

Техніку подарували міжнародні партнери

Нові пожежно-рятувальні автомобілі передали для рятувальників Києва міжнародні партнери. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці та у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними ДСНС, столичні рятувальники отримали три пожежних автоцистерни Renault з колісною формулою 4х4. Техніку Києву у вигляді гуманітарної допомоги поставлено від німецького міста-побратима Лейпциг, а виробили їх у найкоротші терміни польські партнери.

"Це найсучасніша техніка яка є останньою інновацією в галузі пожежогасіння і порятунку людей. Особливо цінно, що таку допомогу ми отримуємо від наших друзів під час війни. Завдяки цим авто наші рятувальники будуть ще більш якісно надавати допомогу населенню", – прокоментував керівник ДСНС у Києві Сергій Кривошликов.

Така техніка допоможе рятувальникам ще якісніше і оперативніше виконувати завдання за призначенням з порятунку людей, ліквідації пожеж та інших надзвичайних ситуацій. Вже наступного тижня автомобілі поставлять в бойовий розрахунок у пожежно-рятувальні підрозділи Києва.

Загалом від початку повномасштабної війни Київ отримав у якості допомоги від європейських партнерів і меценатів 54 пожежних автомобілів, 47 сучасних "швидких" та 82 міських автобуси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області розкрили замах на вбивство. За даними слідства, двоє чоловіків спланували вбивство 45-річного мешканця Бучі. Спершу вони слідкували за його будинком, а наміченого дня прибули до двору. Один із нападників підбіг до потерпілого, коли той виганяв автомобіль, і зробив вісім пострілів у бік водійського крісла.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися