У Києві скандал з переплатою сотень мільйонів на ремонті госпіталю (ФОТО)

Що відомо про закупівлі будівельних матеріалів

У Києві депутати вимагають звільнити посадовців через скандал з переплатою за будівельні матеріали для ремонту госпіталю ветеранів у Пущі-Водиці. Подробиці розповіла депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова, передають "Коментарі".

За її словами, депутати Київради рекомендують звільнити директорку Департаменту охорони здоров'я та Київської міської державної адміністрації Валентину Гінзбург та директора Міського клінічного госпіталю ветеранів війни Бориса Борисова.

"Попередній звіт та рекомендації тимчасової комісії з перевірки витрат бюджету під час воєнного стану. Рекомендують звільнити директорку Департаменту охорони здоров'я та директора Міського клінічного госпіталю ветеранів війни. Передплата на будматеріалах склала 243 мільйонів. У середньому ціни завищені в 2,4 рази", — прокоментувала Семенова оприлюднений звіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ремонт Київського госпіталю ветеранів у Пущі-Водиці став скандалом. Увагу журналістів спочатку привернуло те, що для лікування військових просто ремонтують фасади та внутрішнє оздоблення лікарні, не змінюючи її наповнення медичним устаткуванням. Тобто понад мільярд гривень витратять виключно на покращення стін, вікон, підлог та іншого оздоблення. Ціни будматеріалів є відверто завищеними. Окрім того, оголосили тендер на ремонт госпіталю ветеранів у Києві. На ремонтні роботи планують витратити ще десятки мільйонів гривень. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валентина

10 листопада 2023, 13:37

Тырят.., тырят..тырят.., как подорванные..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися