На ремонт госпіталю ветеранів у Києві витратять ще десятки мільйонів

Що відомо про оголошений тендер

На ремонт госпіталю ветеранів у Києві планують витратити десятки мільйонів гривень. Про це йдеться в оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

За умовами оголошеного тендеру, замовником капітального ремонту є комунальне некомерційне підприємство "Київський міський клінічний госпіталь ветеранів війни" виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Мова йде про ремонт будівлі медичного закладу у Пущі-Водиці, розташованого на вулиці Федора Максименка, 26 в Оболонському районі Києва.

Підрядник має виконати капітальний ремонт госпіталю ветеранів війни у Пущі-Водиці до 31 грудня 2024 року. На ці роботи зі столичного бюджету готові витратити майже 52 мільйони гривень. Тендерні пропозиції прийматимуть до 13 листопада. Аукціон заплановано провести наступного дня, 14 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ремонт Київського госпіталю ветеранів у Пущі-Водиці став скандалом. Увагу журналістів спочатку привернуло те, що для лікування військових просто ремонтують фасади та внутрішнє оздоблення лікарні, не змінюючи її наповнення медичним устаткуванням. Тобто понад мільярд гривень витратять виключно на покращення стін, вікон, підлог та іншого оздоблення. Ціни будматеріалів є відверто завищеними.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва кінотеатр "Барвінок" у Пущі-Водиці хочуть знести під багатоповерхівку по інвестиційному конкурсу. Активісти стверджують, що будівля на третій лінії Пущі-Водиці по вулиці Юнкерова, 71 раніше була однозальним кінотеатром, який збудували у 1962 році. Кінотеатр працював до 1990 року. Будівлю міська влада оцінила у два мільйони гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що на систему поливу в одному з парків Києва витратять мільйони бюджетних грошей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися