Медичне обслуговування та пожежну безпеку посилили у Києві (ФОТО)

Гуманітарна допомога надійшла з Німеччини

Київ отримав нову партію допомоги від німецьких партнерів. Про це розповіли в Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, Київ отримав з Німеччини нові сучасні карети швидкої допомоги, пожежний автомобіль, комунальну техніку, мікроавтобус та 20-тонну вантажівку гуманітарної допомоги. Мова йде про три машини швидкої допомоги Renault, мікроавтобус Ford, пожежний автомобіль Mercedes та автомобіль Iveco. Вже з наступного тижня ці автівки працюватимуть для киян, обіцяють у владі.

Також столиці України Шарлоттенбург передав два вантажних автомобілі MAN та Mersedes і багатофункціональний комунальний агрегат Bobcat, два генератори та електроінструмент. Автомобілі та агрегат будуть працювати в одному з районів Києва, а генератори та електроінструмент отримає керуюча компанія району.

Загалом від початку широкомасштабної війни Київ отримав у якості допомоги від європейських партнерів і благодійників загалом 55 пожежних авто. Із них 14 – нових, найсучасніших, з можливістю піногасіння, з яких два авто Київ передав Харкову. Також столиця отримала пів сотні сучасних карет швидкої допомоги та 82 міських автобуси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили будівництво ділянки Великої кільцевої дороги. Нові ділянки Великої кільцевої дороги почали будувати з 2016 року. Фактично це є Північна об’їзна дорога столиці. Напередодні відкрили нову частину Великої кільцевої дороги від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту. 

Читайте також, що столичні комунальники знайшли спосіб зекономити на парках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися