Сучасний кінологічний центр відкрили у Києві (ФОТО)

Вихованці — службові собаки-охоронці на залізниці

У Києві відкрили сучасний кінологічний центр для чотирилапих охоронців залізниці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на державне підприємство "Укрзалізниця".

За даними перевізника, участь у відкритті кінологічного центру сьогодні, 16 грудня, взяли голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко та регулярний пасажир, партнер і друг американський бізнесмен Говард Баффет.

"Для наших службових собак найкомфортніші умови: 12 вольєрів та 2 спеціальні вольєри для поріділь та цуценят. Крім того, тут є цілодобова ветеринарна клініка. Наразі у центрі виховують 13 службових собак різних порід", — повідомили в "Укрзалізниці".

З кожною собакою працюють кваліфіковані кінологи, які вчать виявляти заборонені до перевезення у поїздах речовини, зброю, вибухові предмети. Праця чотирилапих охоронців — це сьогоденна складова безпеки пасажирів та вантажів.

"Відкриття кінологічного центру у Києві — це тільки початок! Ми плануємо відкрити такі центри в Одесі, Дніпрі, Харкові та Львові. У майбутньому 1000 чотирилапих охоронців будуть готові забезпечити безпеку наших клієнтів!" — заявили в "Укрзалізниці".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вартість проїзду у поїздах з Києва за кордон зросте. Про це пасажирів попередили в державній компанії "Укрзалізниця". За даними перевізника, зменшяться знижки на квитки на міжнародні рейси. Це роблять, щоб продовжити оновлювати парк вагонів та зменшити загальні збитки від пасажирських перевезень. Наскільки подорожчають квитки на поїзди — читайте за посиланням.

Читайте також, що у Києві демонтували пам’ятник екіпажу бронепоїзда "Таращанець".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися