З аеропорту Борисполя вилетів пасажирський літак (ВІДЕО)

Що відомо про політ під час воєнного стану

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" відзвітував про успішний технічний перегін повітряного судна Boeing 777-300 до аеропорту в Європі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію підприємства.

Зліт з міжнародного аеропорту "Бориспіль" Boing 777-300 української авіакомпанії Skyline Express відбувся сьогодні, 19 грудня, близько дев’ятої ранку.

"Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні, і, слід зазначити, без пасажирів чи вантажу на борту", — прокоментували в аеропорту "Бориспіль".

З моменту закриття повітряного простору України 24 лютого 2022 року повітряні судна Skyline Express перебували на стоянці в аеропорту "Бориспіль", проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.

"Це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту "Бориспіль" з початку війни. Навіть при закритті повітряного простору, аеропорт "Бориспіль" залишається спрямованим на забезпечення операційної готовності та фінансової стійкості, зокрема щодо обслуговування інфраструктури та збереження сертифікації персоналу", — зазначили в аеропорту "Бориспіль".

Технічний перегін повітряного судна в Борисполі не лише сприяє тестуванню політики відновлення, але також є стратегічним кроком для українських авіакомпаній, допомагаючи їм знижувати витрати та покращувати шанси виживання в ускладненому авіаційному середовищі, додали у комунальному підприємстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вартість проїзду у поїздах з Києва за кордон зросте. Про це пасажирів попередили в державній компанії "Укрзалізниця". За даними перевізника, зменшяться знижки на квитки на міжнародні рейси. Це роблять, щоб продовжити оновлювати парк вагонів та зменшити загальні збитки від пасажирських перевезень. Наскільки подорожчають квитки на поїзди — читайте за посиланням.

Читайте також, на які популярні поїзди з Києва та до столиці додали вагони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися