На популярні поїзди з Києва та до столиці додали вагони

На яких напрямках побільшало місць

Через зростання попиту пасажирів на деякі маршрути поїздів з Києва та до столиці додали вагони. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Укрзалізниця".

"Традиційно у грудні маємо зростання попиту на подорожі залізницею. Тому до поїздів найбільш ажіотажних напрямків додаємо вагони", — зазначили в "Укрзалізниці".

Додаткові місця вже з'явились на рейсах з Києва та до столиці:

·       67/68 Київ – Варшава;

·       7/8 Чернівці – Київ;

·       98/97 Ковель – Київ;

·       192/91 Львів – Київ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вартість проїзду у поїздах з Києва за кордон зросте. Про це пасажирів попередили в державній компанії "Укрзалізниця". За даними перевізника, зменшяться знижки на квитки на міжнародні рейси. Це роблять, щоб продовжити оновлювати парк вагонів та зменшити загальні збитки від пасажирських перевезень. Наскільки подорожчають квитки на поїзди — читайте за посиланням.

Нагадаємо, у Києві цього тижня Київська дитяча залізниця відкриває зимовий сезон. Відкриття зимового сезону руху поїздів "Полярний експрес" відбудеться у п’ятницю, 22 грудня. Відправлення святкового потягу заплановане на 14:30. Новорічний настрій пасажирам забезпечать творчі виступи, танцювальні флешмоби та розіграш подарунків. На відкриття зимового сезону на Київській дитячій залізниці завітає таємничий казковий гість.
Читайте також, що до новорічних свят у Києві почне курсувати "Різдвяний експрес".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися