До новорічних свят у Києві запустили "Різдвяний експрес"

Оприлюднено розклад руху ретро-поїзда

До новорічних свят у Києві призначено курсування "Різдвяного експреса". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію державного підприємства "Укрзалізниця".

За даними перевізника, казковий ретро-поїзд на паровозній тязі курсуватиме у Києві 23, 24, 30 та 31 грудня.

"На пероні пасажирів зустріне професійний фотограф, який зробить безкоштовні фото біля історичного паровоза, а у вагонах очікуватиме розважальна програма для дітей, смаколики та подарунки", — зазначили в "Укрзалізниці".

"Різдвяні експреси" у Києві відправлятимуться двічі на день: о 10:27 та о 12:40.

Пасажирам радять прийти на вокзал хоча б за пів години до відправки поїзда, щоб зробити пам’ятні фото та взяти участь у святковій програмі. У разі повітряної тривоги поїзди продовжать курсувати за розкладом, але дитячі заходи перемістяться з перонів у вагони та укриття.

Нагадаємо, у Києві цього тижня Київська дитяча залізниця відкриває зимовий сезон. Відкриття зимового сезону руху поїздів "Полярний експрес" відбудеться у п’ятницю, 22 грудня. Відправлення святкового потягу заплановане на 14:30. Новорічний настрій пасажирам забезпечать творчі виступи, танцювальні флешмоби та розіграш подарунків. На відкриття зимового сезону на Київській дитячій залізниці завітає таємничий казковий гість.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ВДНГ презентував виставку льодових скульптур, створених за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена “Снігова королева”. На створення 15 приголомшливих льодових скульптур та композицій майстри витратили 100 тон льоду. На відвідувачів чекають магічна гра світла та музики. Фото локації дивіться за посиланням.

Читайте також, куди піти з дитиною у Києві під час різдвяних та новорічних свят.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталія

19 грудня 2023, 10:36

Дивно, матеріал сьогоднішній , а білетів вже немає

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися