У Київській області покращили ситуацію з вивозом відходів (ФОТО)

Громади отримали новий транспорт

Три громади у Київській області отримали транспорт для вивезення відходів. Про це повідомила заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, передають "Коментарі".

За її словами, машини для збору та транспортування відходів отримали Макарівська, Іванківська та Зазимська громади. Ці три спецавтомобілі закупили за рахунок коштів Київського обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. У Київській обласній раді оприлюднили фото нової спецтехніки.

Нагадаємо, Біличанський ліс, який належить Національному парку "Голосіївський", почали масово вирубати. Ліс повністю вирізають і планують будівництво дороги через заповідну зону. Селищний голова Коцюбинського Сергій Даніш заявив, що масово нищать дерева на кількох локаціях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві забудовники програли суд щодо майбутнього заказника. За даними столичних екологів, забудовники намагалися захопити під забудову біля 50 гектарів зеленої зони у Голосіївському районі Києва. Ця територія входить до охоронної зони Музею архітектури та побуту в Пирогово. Тут планують створити заказник "Гончарівська гора".

Читайте також, що кияни вимагають очистити забруднені водойми у Голосіївському парку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися