Будинок з відомим стріт-фудом "Київська перепічка" продали на аукціоні

Що відомо про тендер та нового власника

В центрі Києва нежитлові приміщення будинку, де працює стріт-фуд "Київська перепічка", продали на аукціоні. Про це йдеться в оприлюдненому в електронній системі публічних продажів Prozorro тендері, передають "Коментарі".

Згідно протоколу електронного аукціону, Департамент комунальної власності Київської міської державної адміністрації провів торги з продажу нежитлових приміщень площею 1231,5 квадратних метрів у будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 3.

На об’єкт продажу претендували троє учасників торгів. Ціна за будинок стартувала з 45 мільйонів гривень без ПДВ. Найбільшу ціну запропонувала компанія "Поділ Естейт Менеджмент". Переможець має сплатити 180 мільйонів гривень з врахуванням ПДВ.

Поки що невідомо, що буде з фаст-фудом "Київська перепічка" та іншими закладами, розташованими у проданому будинку. "Київська перепічка" працює в столиці з 1981 року та вже давно стала однією з візитівок Києва й улюбленим закладом багатьох киян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва виставили на продаж будівлю знаменитого ринку-шайба, розташованого поруч з Південним вокзалом. Ринок був побудований у Києві у 1973 році за проєктом архітектора Алли Оніщенко — одної з небагатьох жінок-архітекторів епохи київського модернізму. На місці ринку-шайба планують збудувати новий торговий центр.

Читайте також, що в тендерах із відновлення зруйнованого житла на Київщині виявили порушень на сотню мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валентина

12 січня 2024, 20:37

я фигею с киевлян

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися