Аеропорт "Бориспіль" отримав нового керівника: хто він такий

У конкурсі на посаду генерального директора переміг Олексій Дубревський

Наглядова рада міжнародного аеропорту "Бориспіль" визначила переможцем конкурсу на посаду генерального директора Олексія Дубревського. Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства інфраструктури України, інформують "Коментарі".

За даними Мінінфраструктури, останні два роки Дубревський очолював міжнародний аеропорт "Запоріжжя". Новий керівник аеропорту "Бориспіль" має 15-річний досвід роботи в управлінні авіаційною інфраструктурою, зазначили у відомстві. Відомо, що Дубревський працював у міжнародному аеропорті нині окупованого Донецька та міжнародному аеропорті Рас-Ель-Хайма в Об’єднаних Арабських Еміратах.

До нового керівника аеропорту "Бориспіль" у Міністерства інфраструктури України є дуже високі вимоги, зазначив очільник відомства Олександр Кубраков. Зокрема, в аеропорті планують покращити сервіс таксі, розвивати безбар’єрність та підвищити кваліфікацію працівників. Окрім того, серед пріоритетних завдань — розширити в аеропорті "Бориспіль" мапи польотів.

Олексій Дубревський одружений та виховує доньку. Згідно з його декларацією, дружина Олена за місцем проживання зареєстрована в окупованому Донецьку, дочка Софія — у Запоріжжі. Сім’я Дубревських володіє трьома квартирами у Донецьку та має квартиру та кімнату у Запоріжжі. У власності дружини нового очільника аеропорту "Бориспіль" є легковий автомобіль марки BMW, сам Дубревський користується автомобілем марки Skoda.

На посаді керівника КП Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" Дубревський заробив у 2020 році понад 511 тис. грн. Його дружина, працюючи у Місії Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні, заробила понад 28 тис. грн за рік та отримала 22,6 тис. грн соціальної допомоги. На банківських рахунках Дубревський зберігає майже 108 тис. грн, 80 тис. доларів та 10 тис. євро.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві після часткового обмеження руху транспорту через ремонт траси "Київ — Харків — Довжанський", яка веде до аеропорту "Бориспіль", люди шукають альтернативні шляхи, щоб не спізнитись на літак. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися