У Києві показали відремонтовані БТР для ЗСУ (ФОТО)

Ця військова техніка може взяти участь у параді до Дня Незалежності України

"Київський бронетанковий завод" достроково передав Міністерству оборони України партію відновленних бронетранспортерів БТР-3ДА. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генеральний директор державного концерну "Укроборонпром", передають "Коментарі".

За його словами, є вірогідність, що саме ці відремонтовані бронетранспортери візьмуть участь у параді військ, який відбудеться на Хрещатику та Майдані Незалежності у Києві з нагоди 30-річчя Незалежності України.

Додамо, що "Київський бронетанковий завод" здійснює капітальний ремонт та модернізацію бронетанкової, інженерної та бойової техніки, та агрегатів, зокрема — двигунів. Державне підприємство також виготовляє запасні частини для бронетанкової техніки.

Нагадаємо, у Києві на базі заводу "Маяк" планують почати виготовлення стволів для кулеметів за допомогою провідного методу "холодного кування". Наразі підприємство проводить низку перемовин з компанією Repkon щодо виготовлення дослідної партії стволів та їх випробування у Туреччині. Зброярі столичного заводу вдосконалюють свої вироби та шукають партнерів для виготовлення сучасної зброї для Збройних сил України. На столичному заводі "Маяк" для делегації однієї з африканських країн продемонстрували у дії кулемети власного виробництва калібрів 7,62, 12,7 та піхотну гармату ПГ-14,5.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом на полі площею 60 тисяч квадратних метрів аграрії висіяли герб України рекордного розміру. Державний символ 138 метрів завширшки та понад 245 метрів завдовжки. Його площа становить понад 338,5 квадратних метри. Герб велетенських розмірів визнали національним рекордом України. Тризуб висадили із застосуванням інноваційних технологій до Дня Незалежності України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий..

11 липня 2021, 09:39

лучше-бы показали ВСУ сало да варэныки, а такого металлолома у них и так предостаточно.....

Укроп

10 липня 2021, 18:13

может принять участие в параде - А часом не с этой ли целью её "досрочно" выпустили из ворот завода?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися