На Київщині завершили капітальний ремонт ще однієї дороги

Стало відомо, де оновили трасу

На Київщині в рамках національної програми "Велике будівництво" майже завершили капітальний ремонт ще однієї дороги. Про це розповів голова Київської обласної держадміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

За словами голови Київської ОДА, зараз ремонтні роботи завершують на автомобільній дорозі місцевого значення "Немішаєве — Миколаївка" з під’їздом до селища Хмільна. Ремонт ще триває, а проєкт розрахований на 2020-2021 роки. Фінансуються роботи загальною вартістю 34,5 мільйони гривень коштом субвенції з державного бюджету.

Дату відкриття оновленої дороги голова Київської облдержадміністрації Василь Володін не повідомив. Проте зазначив, що підрядники вже розширили проїзну частину траси до 6500 квадратні метри. Дорожники також вклади 27 тисяч квадратних метрів нового асфальту, нанесли розмітку, встановили дорожні знаки та поребрики. Наразі їм залишилось облаштувати на трасі освітлення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що трасу "Київ — Бориспіль", яка з'єднує столицю і міжнародний аеропорт "Бориспіль", відкрили після капітального ремонту. Відомо, що після закінчення капітального ремонту дорожники продовжують монтаж освітлення на трасі. Після відкриття магістраль має максимальну пропускну спроможність. Водіям доступні по чотири смуги руху в обидві сторони.

Нагадаємо, у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено. Перший етап ремонту мосту розпочали під проїжджою частиною. Окрім того, на Південному мосту ремонтуватимуть асфальтове покриття та замінять гідроізоляцію. Ремонтні роботи будуть вести у напрямку правого берега. Обмеження руху триватиме до 1 жовтня.

Читайте також, що в Києві перед Південним мостом утворився величезний затор.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися