У Києві відновлюють дороги: де триває ремонт (ФОТО, ВІДЕО)

Що зробили та що планують зробити столичні комунальники

У Києві триває капітальний ремонт доріг на десяти об’єктах дорожньої інфраструктури. Як відновлюють інфраструктуру розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Густєлєв, передають "Коментарі".

У Києві цього року завершили капітальні ремонти вулиці Милославської, проспекті Степана Бандери та вулиці Борщагівської. Ці дороги не ремонтували десятиліттями, зазначив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв. За його словами, зараз у столиці тривають капітальні ремонти семи доріг.

"Розпочато новий етап оновлення однієї з головних магістралей Оболоні – проспекту Героїв Сталінграда. Капітальний ремонт усього проспекту виконували аж у 1989 році", — повідомив Густєлєв.

Зараз у Києві тривають ремонтні роботи на ділянці від вулиці Архипенка до вулиці Малиновського, додав він. Тут комунальники ремонтують проїзджу частину, оновлюють системи дощової каналізації та встановлюють нові бордюри. Ремонтні роботи також тривають на Андріївській вулиці. Тут розпочали реконструкцію ще одного кварталу.

"На ділянці від Боричевого току до вулиці Сагайдачного вже завершили реконструкцію. Наразі роботи тривають на ділянці від вулиці Братської до вулиці Набережно-Хрещатицької. Там замінюють основу проїжджої частини", – повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв.

Капітальні ремонти доріг тривають на Кільцевій дорозі, а також на вулицях Льва Толстого, Івана Франка та Чорнобильській. А як виглядає відремонтований проспет Степана Бандери з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін.

Нагадаємо, у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. Тут розпочали заміну старих деформаційних швів. Рух автомобільного транспорту обмежено до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 

Читайте також, що на Броварському проспекті у Києві обмежать рух транспорту до кінця вересня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися