У Києві триває знищення незаконних споруд на ринку "Юність" (ФОТО)

Дивіться як прибирають територію

У Києві на кількох локаціях триває знищення незаконних споруд на ринку "Юність". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київблагоустрій".

У Деснянському районі Києва на території поблизу ринку "Юність" зараз працюють столичні комунальники та важка будівельна техніка. Від незаконно встановлених торгівельних споруд зачищають територію на п’яти локаціях. Київські комунальники вже демонтували 80 об’єктів, а треба прибрати понад сотню, зазначили у КП "Київблагоустрій".

У комунальному підприємстві "Київблагоустрій" повідомили, що усі демонтовані споруди з ринку "Юність" перевозять на власні майданчики для тимчасового зберігання безхазяйного майна.

Колгоспний ринок у Деснянському районі Києва, відомий як "Юність", відкрили в 1971 році, тоді він називався "Лісовий". Оскільки поруч розташовувалася трамвайна зупинка "Вулиця Юності", з часом і ринок змінив назву. Ринок "Юність" був найбільшим будівельним ринком столиці.

За даними столичної мерії, територія поблизу ринку, де зараз триває демонтаж торгівельних точок, належить лікарні швидкої допомоги. У Київській міській державній адміністрації раніше повідомили, що з території ринку "Юність" вже прибрали 60 незаконних споруд та вивезли 40 вантажівок сміття. Роботи тривають. Комунальники мають очистити від МАФів ще близько трьох тисяч квадратних метрів території медичного закладу. Потім тут проведуть роботи з благоустрою та висадять дерева.

Дивіться також, як у Києві триває демонтаж незаконних споруд поблизу ринку "Юність".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися