Київський центр "Плазмотрон" продадуть на аукціоні: подробиці

Актив розташований на землі площею майже 900 квадратних метри

У Києві майновий комплекс державного підприємства "Науково-технічний центр "Плазмотрон" Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона Національної академії наук України" виставили на приватизацію та призначили дату торгів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Фонду державного майна України у Києві.

Онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу науково-технічного центру "Плазмотрон" призначений на 30 вересня. Це підприємство займається дослідженнями й експериментальними розробками у сфері природничих і технічних наук. На балансі центру перебувають два об’єкти нерухомості. Активи знаходяться у Києві на вулиці Антона Цедіка, 9-А. Це двоповерхова будівля з прибудовами площею понад 432 квадратних метрів та металеве складське приміщення площею 105 квадратних метри. Об’єкт приватизації розташований на земельній ділянці площею 898 квадратних метри. У Фонді державного майна України у Києві вже оголосили стартову ціну за науковий центр "Плазмотрон". Вона становить 263 тисячі 300 гривень. Пропозиції від покупців прийматимуть до 29 вересня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за словами голови Фонду державного майна України Дмитра Сенниченка, приватизація київського заводу "Більшовик" відбудеться 27 жовтня. Раніше умови приватизації державного підприємства "Перший київський машинобудівний завод" затвердив Кабінет міністрів України. У лютому 2021 року Верховний суд повернув у державну власність київський завод "Більшовик"

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва наклав арешт на 45 санаторних комплексів орієнтовною вартістю 5 мільярдів гривень. Арешт, накладений на державні підприємства, — це вимушений крок, щоб не допустити збитків бюджету України від незаконної приватизації, зазначили в СБУ. Усі 45 санаторних комплексів були незаконно виведені із державної власності торік.

Джерело: https://t.me/kyiv_spfu/544


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


олег

22 вересня 2021, 21:39

смішна ціна за 1 га.в центрі києва

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися