У Києві почали будувати канатну дорогу на Труханів острів (ВІДЕО)

На будівельні роботи можна подивитись з висоти

У Києві почали будівельні роботи зі зведення канатної дороги в районі Арки Дружби народів. Як це виглядає показав на відео блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор відео зазначив, що поки Господарський суд Києва розбирається, чи законно ТОВ "Активна країна" було визнано переможцем інвестиційного конкурсу Київської міської державної адміністрації з облаштування атракціонної канатної дороги від Арки Дружби народів на Труханів острів, будівельні роботи на цій ділянці вже ведуться.

"Прокуратура виявила, що це ТОВ не має достатнього досвіду, дозволів та обладнання для зведення такого об'єкта. При цьому інвестор замість дозволеної тимчасової каркасної споруди розпочав серйозні роботи", — йдеться у дописі автора відео.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почалися будівельні роботи на столичному довгобуді Дарницького мосту, відомого як "міст Кірпи". 

Нагадаємо, що у Києві найближчим часом відкриють розв’язку Окружної дороги та на фінальному етапі відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту.

Читайте також, коли у Києві зростуть ціни на проїзд у громадському транспорті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Серж

6 листопада 2021, 19:05

Ох-но, нужно в условиях автоколлапса! Де-ллы!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися