Кличко розповів про відкриття Окружної дороги та Подільського мосту

Мер Києва також анонсував нові об’єкти благоустрою

У Києві найближчим часом відкриють розв’язку Окружної дороги та на фінальному етапі відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту. Про це голова Київської міської державної адміністрації розповів в ефірі телеканалу "Київ", передають "Коментарі".

"На протязі декількох тижнів відкриваємо розв’язку Окружної дороги, замикаємо вулицю Богатирську — наступний об’єкт. Також буде відкрито до кінця року автосполучення між лівим та правим берегом, відкриємо Подільсько-Воскресенський міст. Через два тижні відкриємо вулицю Франка, яка з’єднує Богдана Хмельницького та бульвар Шевченка", — сказав Кличко.

Мер Києва запросив киян та гостей столиці відвідати нову локацію на Пейзажній алеї та анонсував продовження робіт: "Хочу запросити усіх, хто довго не був на Пейзажній алеї, ми вже відкрили нижню частину. Наступного року ми будемо продовжувати та відкривати [локації] в Шевченківському районі, це старовинний Київ. Та будемо продовжувати таким напрямком рухатись до Лаври. Київські пагорби приводити в нормальний вигляд".

На питання, чим очільник столиці найбільше пишається на своїй посаді, Кличко відповів так: "Врятували Київ від банкрутства у 2014 році. В Києві немає безробіття, найвища заробітна платня й найбільша кількість інвестицій приходить саме у Київ. Люди у місті Київ живуть за найкращими стандартами в Україні".

Мер Києва Віталій Кличко також назвав ризики в законопроєкті партії Зеленського про столицю для киян, наголосив, що документ суперечить Конституції України та потребує експертної оцінки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столична влада пропонує НАК "Нафтогаз" партнерство у видобутку газу, щоб мати можливість стримувати зростання ціни.

Читайте також, коли у Києві зростуть ціни на проїзд у громадському транспорті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вальдемар

23 жовтня 2021, 21:17

саамая высокаяз арплата в Киеве - это сацлуга Кличка? Самая большая засцлуга Кличка - это застройка города и сцик-сцик перед застройщиками....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися