З Черкас до Києва завершили капітальний ремонт дороги (ФОТО)

Як виглядає оновлена траса

У Черкаській області завершили капітальний ремонт та реконструкцію ділянки траси "Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя — Маріуполь". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію національної програми "Велике будівництво".

Дорогу національного значення капітально ремонтували від межі Київської та Черкаської областей до закінчення обходу міста Золотоноша. Загалом відновили 40 кілометрів автомобільної траси. Роботи на автостраді, яке веде з Черкас до Києва проводили лівим берегом. Зазначається, що після відновлення цієї ділянки автошляху тривалість поїздки скоротилася на одну годину.

На обході міста Золотоноша під час реконструкції розширили дорожнє покриття, влаштували додаткові смуги руху та встановили сучасне освітлення. На цій ділянці траси реконструйовано шляхопровід через залізничну колію та міст через річку Золотоношка. На іншій ділянці автодороги поблизу села Піщане капітально відремонтували міст через річку Супій.

Траса "Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя — Маріуполь" єднає кілька областей України. Дорога протяжністю понад 88 кілометрів проходить територією Київської, Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької та Донецької областей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у місті Біла Церква після тривалого капітального ремонту відкрили міст на вулиці Дружби. За час реконструкції провели ремонт несучих конструкцій мосту, зробили нову бар'єрну та перильну огорожу та облаштували систему водовідведення.

Нагадаємо, у Києві почали будівельні роботи зі зведення канатної дороги в районі Арки Дружби народів. Поки Господарський суд Києва розбирається, чи законно ТОВ "Активна країна" було визнано переможцем інвестиційного конкурсу Київської міської державної адміністрації з облаштування атракціонної канатної дороги від Арки Дружби народів на Труханів острів, будівельні роботи на цій ділянці вже ведуться.

Читайте також, що у Києві почалися будівельні роботи на столичному довгобуді Дарницького мосту, відомого як "міст Кірпи". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися