У Києві прискорили будівництво Окружної дороги на Оболонь (ВІДЕО)

Як тривають будівельні роботи можна подивитись з висоти

У Києві прискорили темпи будівельних робіт зі зведення Окружної дороги на Оболонь. Подивитись на перебіг будівництва можна з висоти на новому відео блогера Сергія Мухлиніна, передають "Коментарі".

За словами автора відео, на будівельному майданчику побільшало працівників та спецтехніки. Блогер зазначає, що понад сотні будівельників працюють над зведенням Окружної дороги на Оболонь позмінно.

"Цікаві коментарі місцевих будівельників, які кажуть, що у строк до 20 грудня реально відкрити лише з'їзди та шляхопровід над Богатирською, але не всю дорогу. Подивимося, сьогодні з повітря вже видно, що затримка буде, безумовно. Це і сама дорога від Кульженка до Богатирської, і мостовий перехід через залізничний переїзд, і підпірна стіна поруч", — прокоментував відео Сергій Мухлинін.

На новому відео є можливість заглянути у кожен куточок будівництва Окружної дороги на Оболонь. Окрім того, на кадрах можна побачити й панорами від Оболоні до Троєщини.

"Пролетів вісім кілометрів "одним кадром" на висоті 60 метрів, насолоджуйтесь, гарна осінь. Ходять чутки, що непогано було б пустити окружну саме туди... У реалії — лише чутки, адже там треба два мостові переходи. А проєктне завершення робіт на Окружній — на Оболонському проспекті", — додав блогер.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві невдовзі відкриють автомобільне сполучення новою ділянкою Великої Кільцевої дороги та транспортну розв’язку. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що автосполучення ділянкою Окружної дороги на Оболонь відкриють від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської після 20 грудня. Також буде відкрита естакада над вулицею Богатирською.

Нагадаємо, у столиці планували відкрити автомобільне сполучення на Подільському мосту до кінця року. Проте мер Києва Віталій Кличко назвав нову дату відкриття Подільського мосту. Очільник столиці повідомив, що автомобільне сполучення на шляхопроводі відкриють у наступному році. За його словами, один зі з’їздів з Подільського мосту буде готовий лише навесні. Перший з’їзд з Подільського мосту мають відкрити на Русанівських садах.

Окрім того, у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. Через ремонт маршрут трамвая №1 змінив свою назву на №1К. На час ремонтних робіт він курсує від станції "Старовокзальна" до зупинки "Вулиця Зодчих".

Читайте також, як у Києві відкрили Respublika Park та дивіться відео, як виглядає один з найбільших торгових центрів в Європі з висоти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися