На Обухівський трасі зробили капітальний ремонт (ФОТО)

Як виглядає оновлена автомобільна дорога

Від межі з Києвом на Столичному шосе до виїзду на трасу "Київ — Знам'янка" завершили капітальний ремонт Обухівської траси. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

За даними "Укравтодору" у Київській області відремонтували понад двадцять кілометрів ділянки регіональної дороги "Київ — Обухів". Будівельники оновили асфальтобетонне покриття, облаштували тротуари, нанесли розмітку та встановили нові дорожні знаки. Окрім того, на Обухівській трасі встановили бар'єрне огородження та два світлофори.

Підрядники запевняють, що після капітального ремонту на трасі "Київ — Обухів" відновили транспортно-експлуатаційні показники, подовжили термін служби існуючих покриттів та підвищили безпеку руху. Як виглядає оновлена автомобільна дорога з Києва до Обухова можна подивитись на оприлюднених світлинах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві шукають підрядника для капітального ремонту вулиці в Оболонському районі столиці. На капітальний ремонт вулиці Богатирської планують витратити понад 1,3 мільярди гривень. Замовником ремонтних робіт виступає комунальне підприємство "Київавтодор". Реконструкцію дороги мають виконати до 31 грудня 2025 року.

Нагадаємо, у Києві обрали підрядника для будівельних робіт на острові Труханів. У Дніпровському районі столиці планують облаштування інженерних мереж до громадських вбиралень зони відпочинку "Центральна". На це витратять з бюджету Києва понад 112,3 мільйони гривень.

Читайте також, що у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися