У Києві проведуть капітальний ремонт вулиці Татарської

На ремонтні роботи витратять десятки мільйонів гривень

У Шевченківському районі Києва планують провести капітальний ремонт вулиці Татарська та вже обрали підрядника. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оприлюднену інформацію у системі ProZorro.

Замовником робіт виступає комунальна корпорація "Київавтодор". У тендері брали участь чотири учасники. Аукціон провели 29 листопада. За критерієм найнижчої ціни має перемогти товариство з обмеженою відповідальністю "Сучасна транспортна інфраструктура". Проте підприємство досі чекає на остаточне рішення.

Виконати ремонтні роботи підрядник запропонував за 69 мільйони гривень від стартової вартості торгів у майже 78 мільйони гривень. Фінансувати замовлення будуть із столичного бюджету. Ремонтні роботи на вулиці Татарській повинні виконати до 31 грудня 2022 року.

Окрім того, у двох районах столиці протягом двох років проведуть капітальний ремонт вулиці Хрещатик за 739,5 мільйонів гривень. Серед робіт передбачено відремонтувати проїзджу частину та тротуари, встановити нові люки, зовнішнє освітлення та дорожні знаки, а також нанести дорожню розмітку. Окрім того, запланований капітальний ремонт кількох підземних пішохідних переходів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві шукають підрядника для капітального ремонту вулиці в Оболонському районі столиці. На капітальний ремонт вулиці Богатирської планують витратити понад 1,3 мільярди гривень. Замовником ремонтних робіт виступає комунальне підприємство "Київавтодор". Реконструкцію дороги мають виконати до 31 грудня 2025 року.

Нагадаємо, у Києві обрали підрядника для будівельних робіт на острові Труханів. У Дніпровському районі столиці планують облаштування інженерних мереж до громадських вбиралень зони відпочинку "Центральна". На це витратять з бюджету Києва понад 112,3 мільйони гривень.

Читайте також, що у Києві завершують ремонт лінії швидкісного трамвая. Ремонтні роботи тривають на Індустріальному шляхопроводі. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися