У Києві продовжать будівництво Великої кільцевої дороги (ВІДЕО)

Як виглядає нова траса з висоти та які зміни плануються

У Києві на новозбудованій Великій кільцевій дорозі на Оболонь вже з’явилися ями, а недоліки видні навіть з висоти, проте невдовзі тут знов розпочнуть будівельні роботи. Як виглядає траса у січні через кілька тижнів після відкриття у новому відео показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

За будівництвом Окружної дороги на Оболонь спостерігали багато киян. Всі сподівалися і вірили, що якість буде на найвищому рівні, а незавершені ділянки робіт неквапливо дороблятимуть, зазначив Мухлинін.

"Мене давно просили зняти Окружну після відкриття — як іде трафік, чи там багато машин і як виглядає покриття. Просили обидві сторони – і ті, хто вірить у неминучий успіх інфраструктурного розвитку столиці, так і прагматичні противники цієї сторони", — йдеться у дописі автора відео.

Блогер з розчаруванням прокоментував нові кадри Окружної дороги на Оболоні, зроблені 10 січня: "Навіть у польоті, дивлячись у дрібний екран телефону, неозброєним оком з аерозйомки видно стики асфальту, ями посередині дороги. Що ж, прийде весна – ремонтуватимуть".

Велодоріжку та пішохідні переходи з висоти не видно, вони приховані під 10 сантиметрами снігу, додав автор кадрів.


Нову ділянку Великої кільцевої дороги від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою на різних рівнях мер Києва Віталій Кличко відкрив 17 грудня 2021 року. Тоді очільник столиці анонсував продовження будівництва траси, щоб з’єднати її з Оболонським проспектом.

Будівельні роботи на Великій кільцевій дорозі розпочнуться за кілька тижнів на ділянці від Богатирської вулиці до Оболонського проспекту. Завершити будівництво планують до кінця цього року. Також у Києві невдовзі розпочнеться капітальний ремонт вулиці Богатирської, розрахований на два роки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області зараз вирішують питання із землями та будинками, на яких планують побудувати Київську обхідну дорогу та не виключають судової тяганини. На будівництво цієї траси вже оголосили тендер на пошук підрядника для виконання робіт. Йдеться про ділянку від автомобільної дороги "Київ – Ковель – Ягодин" (М-07) до траси "Київ – Чоп" (М-06) у Київській області. Ця перша ділянка дороги має протяжність у 18 кілометрів. Тут повинні збудувати естакаду, два мости та шість шляхопроводів. У Схемі планування територій Київської області не виключається, що після відкриття Київської обхідної дороги за проїзд автобаном доведеться платити.

Читайте також, як під Києвом у селян відібрали землю під Кільцеву обхідну дорогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися