У Києві на перетині Стратегічного шосе та магістралі відремонтують мости

Оголошені тендери на пошук підрядників

У Голосіївському районі Києва розпочнуть капітальний ремонт двох шляхопроводів на перетині магістралі безперервного руху та Стратегічного шосе. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

На капітальний ремонт двох інфраструктурних об’єктів у Києві оголосили тендери. Замовником ремонтних робіт виступає комунальна корпорація "Київавтодор". Вартість послуг з ремонту шляхопроводу №1 оцінили у понад сто мільйонів гривень. На капітальний ремонт шляхопроводу планують витратити понад 43,7 мільйона гривень. Для виконання ремонтних робіт також шукають підрядника. Тендер оголосили ще 15 грудня. Аукціонні торги по обох тендерах відбудуться 24 січня.

Згідно з тендерною документацію, підрядник має збільшити пропускну спроможність дороги на перетині магістралі безперервного руху та Стратегічного шосе. На двох столичних мостах демонтують старий асфальт, облаштують нове дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів, відремонтують деформаційні шви й оновлять дощову каналізацію. Окрім того, на спорудах нанесуть нову дорожню розмітку та встановлять нові дорожні знаки. Після капітального ремонту на перетині магістралі безперервного руху та Стратегічного шосе проведуть благоустрій та озеленення території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва планують капітальний ремонт вулиці Єлизавети Чавдар. Для пошуку підрядника оголосили тендер. Вартість послуг оцінили у понад 138,6 мільйона гривень. 

Нагадаємо, протягом двох років триватиме капітальний ремонт Хрещатику у Печерському та Шевченківському районах Києва. Підрядника вже обрали. Реконструкцію центральної вулиці столиці виконають за майже 740 мільйонів гривень. Фінансувати замовлення будуть зі столичного бюджету. Які роботи заплановані на Хрещатику — читайте у нашому матеріалі.

Також у Києві шукають підрядника для капітального ремонту вулиці в Оболонському районі столиці. На капітальний ремонт вулиці Богатирської планують витратити понад 1,3 мільярда гривень. Реконструкцію дороги мають виконати до кінця 2025 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися