У Києві за 138 мільйонів відремонтують вулицю Єлизавети Чавдар

Що відомо про ремонтний проєкт

У Дарницькому районі Києва планують капітальний ремонт вулиці Єлизавети Чавдар. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

На капітальний ремонт вулиці Єлизавети Чавдар у Києві оголосили тендер. Замовником ремонтних робіт виступає комунальна корпорація "Київавтодор". Вартість послуг оцінили у понад 138,6 мільйонів гривень. Аукціон запланований на 25 січня.

Згідно з тендерною документацію, підрядник має демонтувати старе асфальтове дорожнє покриття та облаштувати нове. Разом з цим мають оновити дощову каналізацію, дощові колодязі та встановити нові чавунні люки. Новий дорожній одяг повинні облаштувати на проїзній частині дороги та тротуарних ділянках, а також на автомобільних стоянках для тимчасового зберігання автомобілів.

Підрядник також повністю демонтує зовнішнє освітлення, щоб встановити нове. На вулиці Єлизавети Чавдар облаштують острівці безпеки та дорожню розмітку, встановлять нові дорожні знаки, світлофори та огородження. Окрім того, після капітального ремонту проведуть благоустрій та озеленення території, зокрема висадять понад трьох сотень каштанів та лип, встановлять нові лави та урни для сміття.

Окрім того, протягом двох років триватиме капітальний ремонт Хрещатику у Печерському та Шевченківському районах Києва. Підрядника вже обрали. Реконструкцію центральної вулиці столиці виконають за майже 740 мільйонів гривень. Фінансувати замовлення будуть зі столичного бюджету. Які роботи заплановані на Хрещатику — читайте у нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві шукають підрядника для капітального ремонту вулиці в Оболонському районі столиці. На капітальний ремонт вулиці Богатирської планують витратити понад 1,3 мільярда гривень. Замовником ремонтних робіт є комунальне підприємство "Київавтодор". Реконструкцію дороги мають виконати до 31 грудня 2025 року.

Нагадаємо, у Києві обрали підрядника для будівельних робіт на острові Труханів. У Дніпровському районі столиці планують облаштування інженерних мереж до громадських вбиралень зони відпочинку "Центральна". На це витратять з бюджету Києва понад 112,3 мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися