Керувати літаком "Мрія" призначили нового головного пілота (ВІДЕО)

Як відбувся перший самостійний політ нового командира легендарного Ан-225

У державному підприємстві "Антонов" призначили нового головного пілота найбільшого у світі літака Ан-225 "Мрія". Про його перший політ розповів екскомандир екіпажу Дмитро Антонов, передають "Коментарі".

Дмитро Антонов за роки роботи на держпідприємство налітав на легендарному літаку "Мрія" тисячі годин. Він також обіймає посаду заступника директора з льотної роботи авіакомпанії "Авіалінії Антонова" державного підприємства "Антонов". У новому відео на своєму каналі про авіацію Дмитро Антонов розповів про нового командира екіпажу Ан-225 "Мрія" та показав його перший самостійний політ. Екіпаж літака прямував з австрійського міста Лінц до базового аеропорту у Гостомелі.

"Ми працювали, навчали та нарешті надали допуск новому командиру на літак Ан-225. Готували чесно. У нас було два місяці інтенсивних польотів. Це грудень-січень. Я виконав перевірку, і ми надали допуск Юрію на самостійні польоти як командира на найбільшому літаку у світі. Були зауваження, що екіпаж дуже дорослий у нас, тому ось командир — молодь, 36 років", — прокоментував Дмитро Антонов призначення нового командира екіпажу Ан-225 "Мрія".


Нагадаємо, у Гостомелі на аеродромі держпідприємства "Антонов" українські стронгмени встановили світовий рекорд із перетягування літака "Мрія". Вісім найсильніших українців зрушили з місця найбільший у світі літак вагою 330 тонн і протягли "Мрію" на 4,3 метра за 1,13 хвилини. Подробиці та відео — у матеріалі порталу "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися