На Троєщині розпочнуть будівництво нової школи

Що відомо про проєкт

У Деснянському районі Києва розпочнуть будівництво загальноосвітньої школи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

На будівництво нової школи на вулиці Лісківській у 24-му мікрорайоні житлового масиву Вигурівщина-Троєщина оголосили тендер. На проєкт готові витратити понад 516 мільйонів гривень. Замовником послуг виступає комунальне підприємство "Житлоінвестбуд-УКБ". Тендер на пошук підрядника оголосили на початку лютого, а аукціон запланований на 13 квітня.

Згідно з тендерними вимогами, підрядник повинен збудувати освітній заклад до серпня 2023 року. Під час будівельних робіт зроблять демонтаж існуючих конструкцій, будуть знесені зелені насадження, проведено перекладання водопровідних мереж. Нову школу обладнають комплексом систем безпеки, інформаційною системою та системою технологічного супроводу навчання. У навчальних приміщеннях змонтують настінні бактерицидні опромiнювачі.

Школа буде побудована з врахуванням потреб дітей з інвалідністю — заклад обладнають пандусами з електропідігрівами. У новій школі також облаштують ігровий та дитячий майданчики. Окрім того, навчальний заклад матиме власний стадіон. Після будівельних робіт підрядник має провести озеленення території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва збудують школу з басейном. Новий навчальний заклад планують збудувати у четвертому мікрорайоні житлового масиву Позняки. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися