Віталій Кличко: столичному бізнесу надали нові пільги

Що відомо про рішення Київради

Віталій Кличко повідомив про рішення, прийняте Київрадою на сьогоднішньому засіданні. Йдеться про надання київському бізнесу пільг на оплату за землю. "За" виступив 71 депутат.

"Як невідкладне питання на сьогоднішню сесію ми внесли проект рішення про надання бізнесу пільги на оплату за землю з березня по травень 2022 року. Це – важливий крок для підтримки столичних підприємців. Бо ми розуміємо, що в цих складних умовах бізнесу потрібно працювати," – запевнив Віталій Кличко.

Депутати встановили з 1 березня до 31 травня 2022 року ставку земельного податку в розмірі 0% від їх нормативної грошової оцінки за земельні ділянки в столиці. Це стосується ділянок, нормативну грошову оцінку яких було проведено.

Читайте на сайті: на Київщині прокуратура передала державі 49 земельних ділянок з власності росіян. Офіс Генерального прокурора повідомляє, що прокуратура передала в АРМА корпоративні права агропідприємства на 4,6 млрд грн. Зазначається, що це частина статутного капіталу компанії, яка належить громадянину РФ.

"Коментарі" повідомляють: у київській лікарні запрацює спеціалізоване відділення для "сердечників". Закуплене сучасне обладнання, сформовано штат спеціалістів.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися