Підпільний гральний клуб закрили у Києві

Що відомо про нелегальний бізнес

У Києві судитимуть організаторку підпільного грального клубу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними відомства, до суду скерували обвинувальний акт відносно мешканки Києва. Жінку звинувачують у проведенні азартних ігор без ліцензії.

"Підозрювана організувала підпільний гральний заклад у столиці. Зокрема, в спеціально обладнаному приміщенні вона організувала проведення азартних ігор без відповідної ліцензії через мережу Інтернет", — заявили у столичній прокуратурі.

Під час обшуку грального залу вилучили комп’ютерну техніки, гроші та інші речові докази. Вартість вилученого оцінили у понад 100 тисяч гривень. За незаконне проведення азартних ігор киянці загрожує штраф від 170 до 680 тисяч гривень.

Нагадаємо, у столиці одного із заступників комунального підприємства "Київський метрополітен" підозрюють у службовій недбалості під час закупівель вагонів метро. Збитки оцінили у понад 13 мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві посадовці Міністерства оборони України нанесли значні збитки держбюджету. Ексзаступник міністра оборони України разом зі спільниками у 2022 році закупив ще одну партію неякісних бронежилетів для українських військових. Внаслідок цієї закупівлі розмір збитків держбюджете склав майже 950 мільйонів гривень.

Читайте також, як ексдепутат самовільно збудував торгові об’єкти поблизу метро у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися