По гарячих слідах: на Оболоні затримали квартирного злодія-рецидивіста

Домушника затримали відразу після крадіжки

Квартирні крадіжки для столиці не рідкість. А ось знайти та затримати злодія не завжди вдається, тим більше вчасно. Однак на цей раз любителю чужого майна не пощастило - його "взяли" одразу після злочину. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Києва.

У поліцію звернувся місцевий житель, який повідомив про те, що отримав повідомлення на свій телефон. Киянин повідомив, що в його квартирі знаходиться стороння людина.

Прибулі на місце правоохоронці помітили підозрілого чоловіка, який вийшов з дому  і зупинили його для перевірки. У рюкзаку затриманого, 36-річного місцевого жителя, поліцейські знайшли гроші в іноземній валюті і кишеньковий комп'ютер, які він тільки що виніс з чужої квартири. З'ясувалося, що в приміщення домушник проник, зламавши замок вхідних дверей. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

Слідчі Оболонського управління поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисник може провести за гратами до шести років.

Як повідомляв портал "Коментарі", Дарницький районний суд Києва виніс обвинувальний вирок чоловіку, який вкрав у потерпілої 700 тис. грн при обміні валют.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися