У Києві затримали студента-наркодилера

Наркотики студент здобував в інтернеті

Боротьба з наркобізнесом в Києві приносить свої плоди. Так, про успішну операцію із затримання чергового "бариги" відзвітувала прокуратура Києва. За інформацією правоохоронців, в Києві затримали 21-летнго студента одного з вузів міста, який займався збутом наркотичних засобів і психотропних речовин на території столиці.

"В ході проведення особистого обшуку молодого і за місцем його проживання правоохоронці вилучили 1,5 кг марихуани, 600 г амфетаміну, 500 г психотропних солей, 500г мефедрона, 200г метадону, 200 таблеток" екстазі ", а також електронні ваги та інші речові докази. Також вилучено дві мисливські обрізи і 24 патрони до них ", - розповіли у відомстві.

З'ясувалося, що чоловік купував через інтернет наркотичні речовини у великих обсягах, а потім збував їх дрібними партіями через так звані закладки або поштою.

На даному етапі правоохоронці готуються повідомити затриманому про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин у великому розмірі) КК України і обрати запобіжний захід.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", з толічние правоохоронці продовжують боротьбу з розповсюдженням наркотичних речовин. Раніше портал "Коментарі" вже інформував про те, що в Києві розкрили пересувну нарколабораторію .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися