Киянин отримав вирок за вбивство такси

Чоловік зарізав собаку за її проступок

Жорстоке поводження з тваринами карається. Однак шкуродери отримують своє покарання далеко не завжди. Втім, цього разу суд вирішив розібратися з людиною, який вбив собаку за те, що вона справила нужду в його квартирі. Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.

Так, згідно з інформацією правоохоронців, 27 жовтня 2019 року до 36-річному киянину в гості прийшов його товариш з таксою.

Між чоловіками виник конфлікт через те, що собака зробила природну потребу в кімнаті. Господар взяв кухонний ніж і вдарив таксу в черевну порожнину, що призвело до її смерті.

Деснянський районний суд Києва оголосив обвинувальний вирок чоловікові за фактом жорстокого поводження з твариною, що спричинило його загибелі (ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу).

Суд призначив покарання у вигляді року обмеження волі з випробувальним терміном в один рік.

Як повідомляв портал "Коментарі", власниця імпровізованого міні-притулку для собак-інвалідів киянка Світлана Безсмертна шукає новий будинок для своїх вихованців . У жінки 33 собаки, 12 з яких - з інвалідністю. В основному у чотирилапих - травми хребта, через що сім з них пересуваються в спеціальних візках. Світлана вже шість років реабілітує таких звіряток, і деяким вдалося відновити рухову активність.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися