На Київщині затримали іноземця за хабар співробітнику СБУ

Іноземця затримали під час передачі авансу співробітнику СБУ

Мігранти намагаються знайти легальний статус різними шляхами. Коли законні методи не підходять, іноземні громадяни готові йти на кримінал. Такий випадок стався в Київській області. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Громадянин однієї з країн Середньої Азії запропонував співробітникові СБУ незаконно легалізувати іноземців в Україні. Офіцер відразу повідомив   керівництво про пропозицію хабара.

"Затримали чоловіка в ресторані в одному з райцентрів Київщини, коли він передавав аванс за майбутню співпрацю", - йдеться в повідомленні.

Затриманому планується повідомити про підозру, після чого звернутися до суду з клопотаннями про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Триває досудове слідство.

Як повідомляв портал "Коментарі", співробітники поліції Київської області під час проведення профілактичних заходів виявили 26 нелегальних мігрантів.

"Громадяни Індії, Непалу, Алжиру і Єгипту прибули в Україну, щоб отримати вищу освіту. Однак іноземці порушили умови контракту і їх відрахували з університету ", - сказано в повідомленні. Іноземці не покинули Україну, коли термін дозволу на проживання підійшов до кінця.

Громадян інших країн доставили в Державну міграційну службу. Їм загрожує адміністративна відповідальність. Після цього влада буде вирішувати питання, чи можна їм надалі залишитися в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися