У Києві викрили транснаціональне наркоугруповання

У зловмисників вилучили наркотики і зброю

У Києві викрили транснаціональну організовану злочинну групу, яка займалася контрабандою та збутом наркотиків. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Facebook.

"Вилучено понад 50 кг психотропної речовини PVP, близько 10 кг психотропної речовини амфетамін, понад 500 літрів прекурсорів та обладнання для виготовлення наркотиків, 5 одиниць вогнепальної зброї, понад 150 патронів до них і документи. Все вилучене направлено на експертні дослідження", - сказано в повідомленні.

Свою "продукцію" спільники реалізовували на території України, а також в суміжних країнах з використанням інтернет-сайтів і чат-ботів в месенджері Телеграм.

Правоохоронці затримали двох фігурантів, причетних до функціонування вказаної лабораторії з виготовлення PVP. Це - громадяни України, 1970 і 1976 року народження. Вирішується питання про оголошення їм підозри в скоєнні злочину.

Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві затримано жителя Київської області за підозрою в організації системного збуту наркотичних речовин через інтернет і їх незаконному зберіганні в особливо великих розмірах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися