На Подолі невідомі пограбували банкомат

Злочинці вкрали гроші з банкомату не підриваючи його

Зловмисники викрали гроші з банкомата з території медичного закладу в Подільському районі. Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на столичних правоохоронців. Атаці піддався банкомат, розташований в приміщенні дитячої поліклініки на проспекті Свободи, 22 з якого викрали касети з грошима на суму 280 тисяч гривень.

Видання повідомляє, що правоохоронці підтверджують факт викрадення грошей, але без вказівки суми викраденого. 

"Відкрито кримінальне провадження. Зараз на місці працюють співробітники поліції, вилучають відео з камер відеоспостереження, шукають зловмисників. У нас немає інформації про те, скільки було грошей в двох викрадених касетах", - розповіли в поліції Подільського району.

Правоохоронці зазначають, що банкомат був розкритий без вибуху, як це відбувалося раніше в столиці. Поліцейські встановлюють, як саме зловмисникам вдалося непомітно витягнути касети з банкомату.

Як повідомляв портал "Коментарі", двоє іноземних громадян вирішили поживитися майном пенсіонерки, але були затримані. Так, згідно з інформацією правоохоронців, зловмисники віджали вікно в будинку киянки і проникли всередину. Зібравши деякі цінні речі, злочинці спробували сховатися. В цей же час в приміщенні спрацювала сигналізація. На місце події оперативно прибули група швидкого реагування, наряд поліції охорони та слідчо-оперативна група районного підрозділу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися