У Києві судитимуть фігурантів резонансного вбивства на Печерську

Київська прокуратура закінчила розслідування справи про вбивство киянина

Правоохоронці завершили слідство по вбивству в Печерському районі Києва. Матеріали справи вже передали до суду, де його розглянуть по суті. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передає "Статус Кво".

Перед судом постануть двоє громадян, які звинувачуються у вбивстві 38-річного киянина.

Нагадаємо, інцидент стався 5 липня 2020 на столичному Печерську.

Потерпілий перебував на платформі залізничної станції. До нього підійшли двоє раніше незнайомих хлопців, спровокували конфлікт і почали бійку. Надалі обвинувачені вивели потерпілого з платформи в безлюдне місце, де продовжили бити, поки чоловік не втратив свідомість. Після цього один з нападників перерізав горло чоловіку розбитою пляшкою. У разі, якщо їхню провину доведуть, підсудні можуть провести за гратами до 15 років. Втім, стаття так само передбачає довічне ув'язнення.

Як повідомляв портал "Коментарі", двоє чоловіків, які приїхали в Київську область на заробітки, скоїли розбійний напад на неповнолітню дівчину. Інцидент стався в Броварах. Двоє зловмисників напали на 17-річну дівчину неподалік від залізничної станції. Погрожуючи ножем, вони відібрали у жертви телефон і гроші. Коли дівчина почала чинити опір, зловмисники вдарили її цеглиною по голові. Жертва втратила свідомість. Грабіжники втекли.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Котя

15 січня 2021, 08:02

Какой срок. Убить нахуй пидаров и сжечь!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися