Серійного крадія електросамокатів затримали у Києві (ФОТО)

Встановлено декілька фактів злочинів, скоєних у центрі столиці

На столичному Печерську затримали серійного крадія електросамокатів. Про це розповіли в Національній поліції України у Києві, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, крадієм виявився мешканець столиці 1983 року народження. Киянин відключав GPS-трекери на пристроях перерізавши проводи та викрадав електросамокати, щоб розібрати та продати комплектуючі деталі. Усі викрадені самокати у зібраному та розібраному вигляді він зберігав у себе в гаражі. Чоловіка затримали "на гарячому" під час вчинення чергової крадіжки на вулиці Михайла Бойчука.

Затриманий скоїв серію крадіжок електросамокатів на території Печерського району Києва. Під час проведення обшуку у гаражі киянина правоохоронці вилучили десять електросамокатів у зібраному та розібраному стані, а також інші деталі до них. Поки що слідчі довели причетність затриманого до трьох фактів крадіжок. На час досудового розслідування чоловік перебуватиме під вартою. Мешканцю столиці загрожує до восьми років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі Київської області заарештували майно дружини лідера забороненої партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука Оксани Марченко. Мова йде про земельні ділянки площею 9,5 гектарів та базу мисливства та риболовлі площею понад три тисячі квадратних метрів. Таким чином прокуратура ініціювала передачу в управління державного агентства АРМА майна дружини Медведчука вартістю понад 303 мільйони гривень.

Нагадаємо, на в’їзді до Києва затримали вже десятого з початку року проросійського священника. Під час перевірки з’ясувалося, що 56-річний уродженець Львівщини зараз проживає в Кривому Розі. У мобільному телефоні клірика виявили номера російських операторів і фото паспортних документів РФ. Також з’ясувалося, що священик УПЦ МП є противником створення незалежної помісної церкви в Україні та може бути причетний до антиукраїнської пропаганди.

Читайте також, що за хабар від забудовника під Києвом затримали сільського голову Гатненської громади.

Читайте также