У Києві засудили шахрая, який вкрав у жінки 700 тис. грн

Злочинець облаштував фальшивий обмінний пункт

Дарницький районний суд Києва виніс обвинувальний вирок чоловіку, який вкрав у потерпілої 700 тис. грн при обміні валют. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва. Зловмисник отримав 9 років позбавлення волі.

Правоохоронці з'ясували, що обвинувачений разом зі спільником облаштували в орендованому приміщенні фіктивний пункт обміну іноземної валюти та розмістили в інтернеті оголошення про покупку американських доларів за вигідним курсом.

"Коли потерпіла прибула в пункт обміну валют, обвинувачений за допомогою магнітного замку закрив вхідні двері. Отримавши від жінки долари США на суму понад 700 тис. гривень, вибіг з приміщення через інший вихід", - уточнили в прокуратурі.

Пізніше злочинця затримали небайдужі громадяни. Вина обвинуваченого доведена в повному обсязі. Чоловіка засудили до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Як повідомляв портал "Коментарі", в суд направили обвинувальний висновок у відношенні чоловіка, який звинувачується у викраденні 19 автомобілів на території Святошинського району столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися