У Києві вбили добровольця. З'явилися нові подробиці (відео)

З'явилися нові подробиці вбивства добровольця Олександра Мандича в Києві. Про це повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіціі.

Так, за словами глави київських поліцейський, за день до смерті в добровольця виник конфлікт з зловмисника. А напередодні зникнення, сусіди Мандича помітили біля під'їзду групу невідомих громадян та запам'ятали автомобіль, на якому вони приїхали.

Про зникнення активіста правоохоронцям повідомила його родичка, яка прийшла провідати Мандича в наступний ранок. Зайшовши в квартиру вона побачила, що по всьому будинку були розкидані речі, а на стінах і підлозі було видно плями крові.


"По місту було введено спеціальне поліцейську операцію. За добу ми оперативно встановили передбачуваних злочинців. В ході оперативно-розшукових заходів виявили тіло потерпілого з численними ножовими пораненнями в канаві лісосмуги по території Києва. Вчора затримали трьох підозрюваних у скоєнні злочину в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України ", - розповів Крищенко.

Відомо, що у вбивстві чоловіка підозрюють двох уродженців Луганської області та одного киянина. Зловмисники раніше неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців.

Нагадаємо, що Матіч зник зі своєї квартири на Печерську 24 березня . А 28 числа його тіло виявили в канаві на території Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися