В одному з судів Києва шукали бомбу та евакуювали людей (ФОТО)

Вранці 23 червня надійшло повідомлення про замінування Святошинського районного суду столиці

У Святошинському районному суді Києва сьогодні вранці через повідомлення про замінування з приміщення евакуювали працівників та відвідувачів. Про це повідомляє пресслужба суду, передають "Коментарі".

Доступ до Святошинського районного суду був тимчасово обмежений. На місці події працювали слідчі поліції, вибухотехніки та кінологи. З приміщення суду евакуювали працівників та відвідувачів. Згодом у пресслужбі суду повідомили, що доступ до установи відновлено. Правоохоронці перевірили інформацію про замінування, оглянули приміщення суду та не виявили вибухових речовин.

Фото евакуації людей опублікували у соцмережах.


Раніше портал "Коментарі" інформував, що у Києві 56-річна жінка 13 разів повідомила про "замінування" одного зі столичних вищих навчальних закладів — трьох корпусів Національної академії державного управління при президентові України. Таким чином вона хотіла від дочки, щоб та звільнилася з навчального закладу.

Нагадаємо, російський репер Алішер Валєєв (Моргенштерн) подав позов до Окружного адміністративного суду Києва на Службу безпеки України через внесення в список особистостей, які становлять загрозу національній безпеці. Валєєв вважає, що суд має визнати дії СБУ та указ Міністерства культури України протиправними. В СБУ відреагували на позов російського репера та заявили про готовність захищати свою позицію в суді. 

Читайте также