Під Києвом зіткнулися вантажівка та легковик (ФОТО)

Серед постраждалих у ДТП, що трапилось у Бучі, — двоє дітей

У Бучі сьогодні, 25 червня, сталося ДТП за участю двох автівок, в якому постраждали четверо людей, серед травмованих — діти. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області, інформують "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна подія сталася близко 12 години дня. На перехресті вулиць Шевченка та Яснополянська зіткнулися вантажівка та легкове авто. За попередніми даними, четверо людей травмовані, серед них — двоє дітей. Обставини ДТП наразі з’ясовують слідчі, додали у Патрульній поліції.

На місці аварії працюють медики, рятувальники та слідчо-оперативна група. Водіям радять за можливості утриматись від поїздки за вищевказаним маршрутом.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку червня у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя 12-річного хлопчика в його власний день народження. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет, де він зіткнувся з деревом.

Нагадаємо, наприкінці травня у Києві на Брест-Литовському шосе сталася ДТП, внаслідок якої загинули три людини. У Святошинському районі столиці зіткнулися фура DAF та легковий автомобіль Volkswagen Passat. Внаслідок аварії загинули двоє пасажирів легковика та пішохід, який перебігав дорогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися