Пішоходу відірвало голову: у Києві в смертельному ДТП загинуло три людини (Фото)

У Києві сталося страшне ДТП, в результаті якого загинули три людини. Аварія трапилася в ніч на 24 травня на Брест-Литовському шосе. Про це повідомили у прес-службі Головного управління з надзвичайних ситуацій Києва.

Повідомляється, що у Святошинському районі столиці на Брест-Литовському шосе зіткнулися фура DAF і легковий автомобіль Volkswagen "Passat". В результаті аварії загинули двоє пасажирів легковика і пішохід, який перебігав дорогу.

Аварія трапилася на 19 кілометрі шосе. Після зіткнення обидві машини загорілися. Також вогонь охопив вантаж фури.

Водія вантажівки з важкими опіками доставили у столичну лікарню. З легковика дістали тіла двох людей, які загинули на місці.

Пожежу локалізували та ліквідували до третьої години ночі. Крім цього, на місці ДТП виявили тіло загиблого пішохода. Причини й обставини трагедії з'ясовуватимуть правоохоронці.

У мережі також повідомили, що водій вантажівки зніс відбійник і зіткнувся з легковиком. Місцеві пабліки написали, що загиблому пішоходу відірвало голову в результаті ДТП.

Розглядаються дві основні версії події. За однією з них водій вантажівки заснув за кермом, за іншою - пішохід почав перебігати дорогу перед вантажівкою.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Києві учні погрожували влаштувати теракт у школі.

Читайте також про відповідь Кличка на звинувачення з боку президента Зеленського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися