У Києві оголосили вирок серійному ґвалтівнику

Чоловіка, який знущався над жінками у Голосіївському районі столиці, затримали у Києві майже рік тому

У Києві засудили серійного ґвалтівника, якому інкримінували зґвалтування двох жінок і замахи на зґвалтування ще трьох. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Національної поліції України та Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

45-річного чоловіка, який знущався над жінками, затримали в столиці майже рік тому київські оперативники. Його судили у Голосіївському суді Києва за кількома статтями Кримінального кодексу України — ч. 2 ст. 152 та ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 152. Киянину інкримінували зґвалтування двох жінок і замахи на зґвалтування ще трьох.

За даними слідства, у Голосіївському районі Києва чоловік на віддалених від громадськості придорожніх зонах посеред білого дня підходив ззаду до обраних жертв і накидав на їхнє обличчя й шию ремінь. У подальшому, застосовуючи грубу фізичну силу, змушував жінок йти в ліс чи інше потаємне місце.

Чоловік у суді свою вину не визнав, проте прокурор Київської міської прокуратури повністю довів вину обвинуваченого у вчиненні цих злочинів. Прокурор наголошував на максимальному терміні ув’язнення.

Після розгляду справи Голосіївський районний суд Києва визнав чоловіка винним в інкримінованих злочинах і призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі. Наразі засуджений перебуває під вартою до набрання вироком законної сили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва затримали чоловіка, який може бути причетний до стрілянини з вікна квартири. Правоохоронців викликали місцеві мешканці до багатоквартирного будинку на вулиці Академіка Єфремова. Люди скаржилися, що чули постріли і крики з четвертого поверху будівлі.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва сталося жорстоке вбивство — 61-річний чоловік зарізав свого 41-річного сина після сварки, яка переросла в різанину.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися