У Києві п’яний чоловік напав на лікаря швидкої (ФОТО)

У столиці працівника швидкої допомоги вдарили ножем

У Києві п’яний чоловік наніс ножове поранення працівнику швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції, інформують "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна подія сталася у Дніпровському районі Києва. На вулиці Генерала Жмаченка у квартирі між матір’ю та п’яним сином виник конфлікт. Жінка викликала швидку медичну допомогу. Місцевий житель, побачивши лікарів, підійшов до одного із медиків та ударив його ножем у живіт, зазначають у поліції. Після цього киянин втік з місця події, проте його згодом затримали.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Потерпілого працівника швидкої медичної допомоги госпіталізували до лікарні. За напад на лікаря 47-річному раніше не судимому киянину загрожує до восьми років позбавлення волі, поінформували у столичній поліції.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгороді Київської області кілька молодих людей поховали живцем свого знайомого після конфлікту, який виник на грунті спільного вживання алкоголю. Троє молодих людей поховали живцем свого товариша по п'янці, розпиваючи перед цим алкоголь в підсобному приміщенні Вишгородського кладовища. Під час застілля знайомий товаришів почав конфлікт з одним з них, який швидко переріс в бійку. Спочатку один чоловік накинувся на кривдника, а після до нього приєдналися інші. Вони били потерпілого до тих пір, поки той не перестав подавати ознаки життя, після чого перенесли його до найближчих могил, де викопали півметрову яму, куди й помістили тіло, присипавши його землею. 

Нагадаємо, у столичному Парку Партизанської слави знайшли труп людини. Тіло чоловіка було виявлено в озері в Дарницькому районі столиці. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій витягли загиблого на берег й передали поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися