У центрі Києва на збуті марихуани піймали молодиків (ВІДЕО)

У столичній поліції розповіли подробиці

У Печерському районі Києва затримали двох молодиків, які розповсюджували наркотики шляхом закладок. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

На бульварі Лесі Українки працівники кримінальної поліції помітили двох молодиків. Чоловіків, які поводили себе підозріло, зупинили для перевірки. Під час перевірки правоохоронці знайшли у молодиків канабіс. На місці події працювали також слідчі. У затриманих молодих людей вилучили десять згортків та п’ять скляних колб із рослинною речовиною зеленого кольору, повідомляють у столичній поліції.

"На столичному Печерську працівники поліції викрили двох молодиків, які розповсюджували наркотичні речовини шляхом закладок… Під час спілкування з правоохоронцями чоловіки зізналися, що мають при собі заборонені речовини, а саме — наркотики", — прокоментувала представниця поліції Києва.

Молодики визнали, що вилучена в них речовина — це канабіс. Окрім того, у поліції столиці зазначили, що хлопці показали, де планували заховати закладки із марихуаною. Затриманими виявилися мешканці Києва 1994 та 2000 років народження. На відео, яке оприлюднили у столичній поліції, видно, що у сумці одного з хлопців знаходилися згортки із рослинною речовиною та скляні колби.

"Це згортки із "шишками". В них має бути у кожному по грамі, точно не знаю. Загалом — 15 грамів двох різних сортів. Це один сорт, у колбах є інший сорт… Ми з товаришем займалися закладкою", — пояснив один з затриманих.

За фактом незаконного зберігання та збуту наркотиків розпочато кримінальне провадження. Затриманим інкримінують ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Хлопцям загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомили у поліції Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, який влаштувавстрілянину та підпалив квартиру у багатоповерхівці. Внаслідок стрілянини у квартирі багатоповерхівки було поранено поліцейського та цивільного чоловіка. На місці події правоохоронці та спецпризначенці провели спецоперацію "Грім". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися