У Києві дві жінки випали з вікон багатоповерхівок (ФОТО)

Про надзвичайні події у столиці розповіли в соціальних мережах очевидці

У Києві у середу, 7 липня, з вікон багатоповерхівок випали дві молоді жінки. Про надзвичайні події у столиці розповіли в соціальних мережах, передають "Коментарі".

Одна з трагічних подій сталася у житловому комплексі "Козацький", розташованому на вулиці Гарматній, 38А. Молода жінка випала з вікна й від отриманих травм загинула, повідомляє "Київ Оперативний". Обставини події наразі встановлюють столичні правоохоронці. Офіційної інформації поки що немає.

Ще одна надзвичайна подія трапилась у Солом’янському районі столиці, повідомили у dtp.kiev.ua. Зазначається, що дівчина впала з висоти на вулиці Бориса Гаріна, 51. Жінка загинула на місці, а її тіло пролежало на місці НП три години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, який влаштував стрілянину та підпалив квартиру у багатоповерхівці. Надзвичайна подія сталася у Києві на проспекті Голосіївський, 58.

Внаслідок стрілянини було поранено правоохоронця та цивільну особу. У столиці проводили спецоперацію "Грім". На місці події знаходилися кілька нарядів поліції, а також керівництво Національної поліції, столичної поліції та спецпризначенці. Потерпілих внаслідок стрілянини госпіталізували.

Нагадаємо, у Дарницькому районі столиці знайшли мертвою 18-річну Руслану Григу, яка зникла раніше, повідомивши своїм друзям про намір накласти на себе руки. Відомо, що ввечері 3 липня біля парку Партизанської слави дівчина повідомила своїм подругам, що йде в ліс, щоб накласти на себе руки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися