У Києві п’яний водій збив жінку на мопеді: подробиці ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

Жахлива аварія сталася у Святошинському районі столиці

У Святошинському районі Києва у ДТП за участю автомобілів Honda, DAF та мотоциклу Suzuki загинула жінка. Її тіло було заблоковано під автомобілем Honda, повідомили у Головному управлінні ДСНС України в столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, аварія сталася сьогодні, 14 липня, вранці на вулиці Бударіна. Внаслідок ДТП під однією з автівок була затиснута людина. Працівники ДСНС Києва за допомогою спецобладнання дістали тіло жінки. Обставини та причини ДТП встановлюватимуть правоохоронці, зазначили у ДСНС.

У столичній поліції вже повідомили, що встановлюють обставини смертельної ДТП у Святошинському районі. За даними правоохоронців, водій легковика не впорався з керуванням та зіткнувся з двома транспортними засобами. Внаслідок цього жінка, яка керувала мопедом, від отриманих травм загинула на місці ДТП.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження. У поліції Києві також повідомили, що водій іномарки Honda не впорався з керуванням і зіткнувся з мопедом, який рухався попереду й від удару в’їхав у вантажну автівку. Загибла жінка, яка керувала мопедом, 1977 року народження.

Як з’ясували правоохоронці, водій автомобіля Honda був п’яний. Прилад "Драгер" показав 2,59 проміле алкоголю. Чоловіку загрожує від п’яти до десяти років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на строк від п’яти до десяти років.

Надзвичайна подія також набула розголосу у столичних пабліках, зокрема на dtp.kiev.ua.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області сталася жахлива ДТП, яка забрала життя двох людей. Серед загиблих була дитина.

Біля селища Ревне у ДТП двоє людей загинули, ще троє отримали травми. Рятувальники заявили, що легковий автомобіль, в якому знаходилося 12 осіб, перекинувся на дах через перевищення швидкості водієм. Згодом стало відомо, що в автівці знаходилися 16 людей, з них — семеро дітей їхали у багажнику.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися