У Києві доцент кафедри одного з вишів розбещував дитину

Викладача судитимуть за розпусні дії щодо малолітньої дівчинки

У Києві судитимуть доцента кафедри одного зі столичних вишів за розпусні дії щодо 12-річної дівчинки. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що 54-річний чоловік познайомився із 12-річною онукою своєї знайомої під час спільного відпочинку на Русанівському пляжі, що у Дніпровському районі столиці. Він розпочав листування з дитиною в месенджері Viber.

Під час листування з дівчинкою чоловік неодноразово застосовував дії сексуального характеру, зазначають у прокуратурі. Він пересилав дитині фото та відеоматеріали порнографічного характеру. Окрім того, чоловік просив дівчинку надсилати йому фото та відео її оголеного тіла для задоволення статевої пристрасті.

Листування з дитиною доцент одного з столичних вишів намагався приховати. Він переконував, що дівчинку покарають та позбавлять телефону, якщо вона розповість про це дорослим. Проте дитина розповіла про листування матері. Жінка одразу звернулася до правоохоронців. Під час слідства слова потерпілої дівчинки вдалося підтвердити, повідомляють у столичній прокуратурі.

Ювенальні прокурори Дніпровської окружної прокуратури Києва скерували обвинувальний акт відносно доцента кафедри одного з державних вищих навчальних закладів до суду. За вчинення розпусних дій відносно 12-річної дівчинки чоловіку загрожує від п’яти до восьми років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років. Окрім того, експертиза встановила, що обвинувачений під час вчинення злочину міг усвідомлювати свої дії та ними керувати.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва чоловік напав з ножем і намагався вбити жінку і її дочку. На вулиці Курнатовського знайшли двох жінок з ножовими пораненнями. На місце прибули патрульні, слідчі та лікарі. Заявник почув крики й побачив, як із сусідньої квартири вибіг невідомий чоловік, після чого вирішив зайти до сусідів і перевірити ситуацію. З'ясувалося, що чоловік прийшов в гості до своїх знайомих. Під час спілкування між ними виник конфлікт, в ході якого він завдав удар ножем молодшій жінці. Мати намагалася захистити доньку, однак у відповідь також отримала удар. Потерпілих госпіталізували в лікарню. Менш ніж через годину нападник був знайдений, ним виявився місцевий житель, який вже був судимий за розбій.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухові затримали чоловіка, який кинувся з ножем на підлітків та пограбував трьох дітей. За даними правоохоронців, поблизу недобудови чоловік напав з ножем на трьох підлітків віком від 12 до 15 років. Він затягнув дітей до закинутої недобудови та пограбував. Чоловік відібрав у підлітків гроші, мобільні телефони, годинник та ключі від їхніх осель. У поліції зазначили, що адреси дітей нападник дізнався раніше. Діти вибігли з недобудови та попросили перехожого викликати правоохоронців. Нападника розшукали та затримали. Ним виявився 30-річний уродженець Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися