На Київщині чоловік з ножем напав на трьох дітей (ФОТО)

Нападник затягнув неповнолітніх до закинутої недобудови

В Обухові затримали чоловіка, який кинувся з ножем на підлітків та пограбував трьох дітей. Про це розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, поблизу недобудови чоловік напав з ножем на трьох підлітків віком від 12 до 15 років. Він затягнув дітей до закинутої недобудови та пограбував. Чоловік відібрав у підлітків гроші, мобільні телефони, годинником та ключами від їхніх осель. У поліції зазначили, що адреси дітей нападник дізнався раніше.

Діти вибігли з недобудови та попросили перехожого викликати правоохоронців. Нападника розшукали та затримали. Ним виявився 30-річний уродженець Одеської області. Чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжку, але звільнили під заставу. Під час обшуку оперативники виявили в речах затриманого особисті речі дітей та кошти. Чоловіку оголосили підозру у розбої. Йому загрожує від трьох до семи років тюрми.

Нагадаємо, в Подільському районі столиці правоохоронці розшукують 27-річну Іванну Лапко, яка погрожувала покінчити життя самогубством і повідомила про це своїй подрузі. Востаннє підлітка бачили на вулиці Виговського, яка знаходиться на столичних Нивках. Її подруга розповіла про те, що дівчина телефоном повідомила їй про намір покінчити життя самогубством, після чого Іванну ніхто не бачив.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області дівчина-підліток, намагаючись покінчити життя самогубством, облила себе бензином і підпалила. Подробиці надзвичайної події розповіли в поліції регіону.

Читайте також, як у Шосткинському районі Сумської області поліція затримала 62-річного чоловіка. Він вбив і розчленував свою матір, яка приїхала з Києва. 83-річна загибла жила в Києві і приїжджала до сина в гості в селище. Під час одного з візитів між ними виник конфлікт, який призвів до вбивства жінки. Чоловік хотів приховати злочин — розчленував тіло, закопав частини у себе у дворі і розкидав в лісі. Правоохоронцям вдалося відновити хронологію подій і знайти знаряддя вбивства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися