Під Києвом затримали палія-рецидивіста: подробиці (ФОТО)

Правоохоронці розповіли про спроби чоловіка спалити маєток бізнесмена

У Київській області раніше судимий чоловік двічі намагався спалити маєток підприємця. Про це розповіли у поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на початку липня в селі Вишеньки вночі підпалили будинок бізнесмена. Спроба виявилась невдалою. Вогонь пошкодив двері літньої кухні, але не поширився на господарські приміщення. Через деякий час палій повернувся та знов спробував спалити цю оселю. На цей раз загорівся бак дизельного генератора, але маєток вцілів.

Поліцейські встановили, що до підпалу причетний 31-річний уродженець Донеччини. Палій також неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння злочинів на території Харківської області, зокрема — умисного вбивства. Чоловік звільнився з тюрми у квітні 2021 року. Його також підозрюють у вчиненні підпалу на території Чернігівщини.

Під час підпалу маєтку бізнесмена у селі Вишеньки затриманому допомагав 33-річний уродженець Донеччини, з яким він разом відбував покарання у колонії. Докази причетності до підпалу у селі Вишеньки правоохоронці знайшли під час обшуків за місцем проживання палія. За фактом умисного знищення майна відкрито кримінальне провадження. Поліція перевіряє причетність затриманого до інших підпалів та території Київщини та інших областей.

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва невдоволений відвідувач у стані алкогольного сп’яніння підпалив кафе. Пожежа сталася в кафе на вулиці Шолом Алейхема на Лісовому масиві у Києві. Чоловіка, який скоїв підпал розважального закладу, виявили та затримали неподалік кафе. Правоохоронцям раніше не судимий 35-річний киянин пояснив, що підпалив заклад через те, що йому не сподобалось обслуговування. Чоловік розбив у кафе вікно, вилив всередину приміщення запальну суміш та запалив її.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися